Kringloopwinkel Krabbendijke Kringloopwinkel De Ark in Zeeland Kringloopwinkel regio Krabbendijke, Yerseke, Kruiningen

Huisraad over?

Steun de evangelisatiepost in
Merksem en breng uw spullen bij Kringloopwinkel De Ark.

Of bel 0113 403987 en wij komen het bij u ophalen....

Spullen brengen

Goederen en inboedels ophalen en bezorgen
Kringloopwinkel De Ark heeft een eigen ophaaldienst. Op afspraak worden de aangeboden goederen en inboedels kosteloos bij u opgehaald. We kunnen uw aankopen desgewenst tegen een kleine vergoeding bezorgen.

Bij het aanbieden van goederen graag van tevoren bellen in verband met het plannen van de route. Goederen moeten worden aangeleverd op de begane grond.

Kleinere hoeveelheden mogen ook naar de winkel worden gebracht. Graag even van tevoren bellen. Kringloopwinkel De Ark beoordeelt de goederen op bruikbaarheid en verkoopbaarheid.

Aangeboden goederen die als niet bruikbaar worden beoordeeld dient u zelf af te voeren naar de milieustraat (gratis).

Stationsweg 8b
Kruiningen
0113 – 320061

Globaal kunt u deze criteria aanhouden bij het aanbieden van goederen: Voor grote stukken en grote hoeveelheden altijd een afhaal – afspraak maken. De chauffeur beoordeelt ter plaatse of de goederen geschikt zijn voor hergebruik.

Voorbeelden van bruikbaar:
Meubels, bedden, matrassen en dekens, verlichting, boeken, platen, cd’s en dvd’s, serviesgoed, potten en pannen, glaswerk, tuinmeubilair, fietsen, gereedschap, nog goed werkende apparaten (wit- en bruingoed). Kortom, alles wat u op zolder, in huis en tuin en schuur heeft staan en waar u vanaf wilt.

Voorbeelden van niet bruikbaar:
Computer apparatuur ouder dan 5 jaar, kapotte apparaten, koelkasten en diepvriezers die stuk of veroudert zijn aardewerk of glas met stukjes eraf, meubels met beschadigingen, brandgaatjes, verkleuringen of vlekken, vuile matrassen enz. Bij meubels is in het algemeen ook de gangbaarheid van het model belangrijk

 

Contact & route

Oostweg 70 | 4413BV | Krabbendijke
Tel. 06 389 25155 of 0113 403987
+ Plan uw route

Blijf op de hoogte

Vrijwilliger?

Meehelpen in en rondom Kringloopwinkel
De Ark? Dat wordt gewaardeerd.
Geef het via formulier aan wanneer u kunt.